Fietsroutes

We hebben 15 van Wats zijn favoriete plekjes uitgekozen en daarrond drie routes uitgestippeld die voorbij Wats zijn favoriete plekjes komen. Een mooie herinnering aan onze eeuwige wielertoerist.

Heb jij al één van de routes gefietst?

Tour de Wats

Tijdens deze fietsroute ontdek je al Wats zijn favoriete plekjes. Volg de rode bollen doorheen Ternat, Roosdaal, Affligem en Okegem.

Waarom exact 50 km? Wel, Wats kreeg van Omie en opa Snip voor zijn eerste communie een fietsweekend cadeau. Ze maakten er een heel grote fietstocht maar Wats was ontgoocheld dat er na de fietstocht maar 47 km op zijn kilometerteller stond. Wat heeft hij dan maar gedaan? Hij is op de camping toertjes blijven fietsen tot er 50 km op zijn kilometerteller verscheen! Kan jij even ver fietsen als Wats?!

De route is exact 50 km en er zijn onderweg 15 stops. Scan de QR-codes die je tegen komt op de stops en ontdek zo het verhaal achter elke stop.

Tour de Hippo

Tijdens deze route ontdek je enkele van Wats zijn favoriete plekjes. Volg de blauwe bollen doorheen Ternat, Liedekerkebos en Borchtlombeek.

Deze route is genoemd naar Wats zijn diabetesknuffel, Hippo.

De route is 17 km lang en er zijn onderweg 7 stops. Scan de QR-codes die je tegen komt op de stops en ontdek zo het verhaal achter elke stop.

Tour de Glace

Tijdens deze route ontdek je een kleinere selectie van Wats zijn favoriete plekjes. Volg de gele bollen doorheen Roosdaal en Liedekerke.

Wats was dol op ijsjes en ging maar al te graag eens langs in de Smulhoeve waar je keidikke bollen krijgt; ideaal voor onze Wats. Wats zijn favoriete smaken zijn mokka en stracciatella. Probeer deze combinatie ook zeker eens!

De route is ongeveer 8 kilometer lang en onderweg zijn er 4 stops. Scan de QR-codes die je tegen komt op de stops en ontdek zo het verhaal achter elke stop.

Nu al benieuwd?

Kan je écht niet langer wachten, of ben je helaas niet in staat om de routes te fietsen? Bekijk dan hier alvast Wats zijn favoriete plekjes.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen.
Gelieve rekening te houden met de geldende verkeersvoorschriften.
Gelieve rekening te houden met de Corona-maatregelen.